Skip to content

Villa Karmen

O nama

Apartmani

Kuća nudi dva apartmana u prizemlju koji mogu primiti do osam osoba (šest odraslih i dvoje djece). To su jednosobni i dvosobni apartmani.

Apartman 1

Apartman 1 sastoji se od dvije dvokrevetne sobe, kuhinje i dnevnog boravka. Moderno opremljen.

Apartman 2

Apartman 2 sastoji se od jedne dvokrevetne sobe, kuhinje i dnevnog boravka. Moderno opremljen.

Otok Rab

Otkrijte skrivene kutke rajskog otoka

Jedan od najvećih aduta otoka su njegove prekrasne pješčane plaže, poput poznate Rajske plaže, koja opravdano nosi naziv “rajska”. Smještene uz kristalno čisto more, ove plaže pružaju idealno okruženje za opuštanje, sunčanje i uživanje u brojnim vodenim aktivnostima.

Osim plaža, Rab se ponosi i svojom izuzetno dobro očuvanom starom gradskom jezgrom, koja je proglašena spomenikom kulture. Šetajući kamenim ulicama, posjetitelji će otkriti bogatu povijest otoka, srednjovjekovne crkve, palate i kulturne spomenike. Središnji trg, Trg Svetog Kristofora, okružen je živopisnim kafićima i restoranima koji posjetiteljima nude tradicionalne specijalitete i autentično iskustvo lokalne kuhinje. Dodatno, Rab je poznat po svojim festivalskim događanjima, kao što je Rapska fjera, tradicionalna manifestacija koja oživljava duh srednjovjekovnog Raba i nudi razne izložbe, koncerte i folklorni program koji oduševljavaju posjetitelje svake godine.